Fisketurismentreprenören

Under tre måndagskvällar i januari och februari bjuder vi in till kostnadsfria webbinarier – digitala föreläsningar där vi tillsammans får inspireras och lära oss mer om natur-och fisketurism. Det är tre riktigt kunniga personer med stor erfarenheter som kommer att belysa olika perspektiv i frågan om hur man bör tänka när man utvecklar naturturism.

Webbinarierna är en del av projektet Naturturism Rönne å & Ringsjön – en förstudie och är ett samarbete mellan kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm där Ängelholms kommun är projektägare. Projektet finanserias med stöd av LEADER och Europeiska havs- och fiskerifonden.

Fisketurismentreprenören: ”En väl förvaltad och förädlad fiskeresurs skapar lokal utveckling. Reflektioner från en fisketurismentreprenör.
Per Jobs, Fishyourdream
Per är grundare och huvudägare av FishYourDream AB som sedan 15 år tillbaka driver fisketurismverksamhet på flera platser i Sverige. Fishyourdream är företaget som aldrig har lågsäsong och som med sina tre destinationer – Gotland, Tjuonajokk och Ammarnäs kan erbjuda fiske året om. Genom att arbeta med paketering av upplevelser, mat, boende och transporter lockar Fishyourdream både svenska och utländska besökare som vill ha en upplevelse utöver det vanliga. Hållbarhet står högt på agendan och företaget arbetar enligt ”Natures Best” Naturturismföretagarnas standard för ekoturism.
Under webbinariet kommer Per berätta om sina erfarenheter som fisketurismentreprenör med särskilt fokus på vilka förutsättningar som krävs för att skapa en attraktiv och hållbar fiskedestination.

Anmälan sker genom att klicka på denna länk esMakerNX3
Inför webbinariet skickar vi sedan ut en länk som möjliggör ditt deltagande med det digitala mötesverktyget Teams. Projektledare Kornelia Johansson går även att nå på 0435-280 68. Webbinarierna är kostnadsfria.

Datum och tid
1 februari kl 18.00
sista anmälningsdag 29 januari