BUSINESS CLASS TVÅHALVÖAR

Äntligen är vi tillbaka med Business Class, en entreprenörsskola för dig från Båstad, Ängelholm och Höganäs. Business Class TvåHalvöar är till för dig som är i startgropen för att start eget företag men även för dig som är in bit in i din företagsresa. Vi erbjuder ett smörgåsbord av kunskap som du kan omsätta i ditt företagande. Vid de fyra träffarna finns Nyföretagarcentrum, Skatteverket, Framtidscoachen, SoMe-experter och ultraentreprenörer med. Boka redan nu in fyra kvällar i november, kvällar som kommer att lysa upp höstmörkret med kunskap och inspiration.

Arrangörer: Båstad Turism & Näringsliv, Ängelholms Näringsliv och Höganäs kommun

Datum: 8 November 2021
Plats: Ängelholm
Tid: 18.00-20.00
Inspiration av Ängelholms Näringsliv och Nyföretagarcentrum.  Varför är en affärsplan viktig och hur ska du beskriva din affärsidé.  Vem/vilka är din kundgrupp. Vad bör du tänka på i ditt företagande, både i starten liksom när företaget är etablerat. Hur kan du vidareutveckla ditt företag och dig själv. Finansiering i start och i utvecklingsfasen.

Datum: 15 November 2021
Plats: Båstad
Tid: 18.00-20.00
Sälj och marknadsföringsfokus. Båstad Turism & Näringslivs grafiker och kommunikatör, berättar om olika tips och verktyg kring sociala medier och hur du på bästa sätt kan finnas synlig där.  Men vi går även igenom hur din synlighet i SoMe påverkar dina kunders varumärkeskännedom och din försäljning. Vi får även lyssna på en av Båstad flitigaste entreprenörer, grundaren och VD av Petite Oliva och Café Continental, Johanna Engberg berättar om sina livsverk.

Datum: 22 november
Plats: Digitalt
Tid: 18-20.15
Skatteverket föreläser om ”Starta eget företag – de val du ska göra när du registrerar ditt företag.” Skattemyndigheten guidar dig rätt. Denna kväll inspireras vi utav ingen mindre än Staffan Taylor, en av Sverige främsta inspiratörer inom entreprenörskap. Kvällen genomförs digitalt. Länk skickas ut separat. 

Datum: 29 november
Plats: Höganäs
Tid: 18.00-20.00
Kvällens inleds med en lakritsprovning och inspiration från en av Kullabygdens passionerade entreprenörer Mats Glimstål som driver Svart AF Hälsingborg och sedan berättar Framtidscoachen hur du kan affärsutveckla ditt företag med affärsnyttan i fokus. Framtidscoachen ger coachning utifrån just ditt företag och dina behov. Du jobbar under kvällen med ditt företag som ett case och använder dig utav verktygen Framtidscoachen erbjuder. 

Alla deltagare erhåller diplom
Pris: 400 SEK ink moms

OSA senast 1 november 2021

Anmälda
Namn Företag
Jojie Jensen Smart R&D Consulting AB
Therése Wallmark SERdigTerapi
Jörgen Nilsson Jn Service o fastigheter AB
Hanna Nilsson FlexiFoodtrucks AB
Henrik Jensen Overgaard Solutions AB
Morgan Dahlqvist Flexifoodtrucks AB
Josefine Marklund Höganäs Kommun
Sandra Tomassone Deltagare
Pathricia Hansson Båstad Turism och Näringsliv
Johanna Engberg Petite Olivia/Café Continental
Helena Ring Nyföretagarcentrum
Annelie Ödén Nyföretagarcentrum
Andreas Jarud Ängelholms Näringsliv
Staffan Taylor Inspiratör
Anna Berglund Ängelholms Näringsliv
Karl Olsson Båstad Turism och Näringsliv
Angelica Ockedahl 4balanz
Joanna Berg Maxa Livet
Ulrika Holmqvist Ulrikas trädgård och design
Ann-Sofia Andersson Lymfoprenören

Anmälan

Detta evenemang kräver anmälan, det gör du enklast genom att fylla i detta formulär!


Mer information >>