Årets Företagspriser 2023

Vi har fantastiska företagare och företag i Ängelholm. Varje år uppmärksammar vi några av dem lite extra genom årets företagspriser.

Årligen delas pris ut till företag i Ängelholm i tre kategorier; Årets Företag, Årets Företagare och Årets Entreprenör. Efter en öppen nomineringsprocess där vem som helst kunnat föreslå vilken person eller vilket företag som helst enas en nomineringskommitté om tre finalister i varje kategori. I nomineringskommittén har representanter från följande verksamheter ingått: SEB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken, Företagarna i Ängelholm, Ängelholms Näringsliv AB samt Erik Paulssons entreprenörsstiftelse.

Plats och tid för prisutdelningen meddelas vid senare datum.

 

Nomineringen av företag och företagare är stängd

Nomineringen pågick fram till 29 februari och är nu stängd. Under våren avslöjas vilka tre som blir finalister i respektive kategori.

Årets Företag 2023

Beslut om vinnare av priset Årets Företag tas i Ängelholms Näringslivs styrelse. Detta pris avser företaget i sig själv och är inte knutet till någon speciell person. Företaget ska driva sin verksamhet långsiktigt avseende såväl lönsamhet, miljö och etik. Genomsyras av nytänkande och kreativitet samt vara en god ambassadör för Ängelholm.

 

Årets Företagare 2023

Beslut om vinnare av priset Årets Företagare tas i Företagarna i Ängelholms styrelse. Detta pris avser en person med goda färdigheter inom företagande, som visar prov på att vara extra kreativa, ha gott ledarskap, äga och driva företaget, ha god lönsamhet och ha aktivt miljötänkande.

 

Årets Entreprenör 2023

Beslut om vinnare av priset Årets Entreprenör tas av representanter från Erik Paulssons entreprenörsstiftelse. Detta pris avser en person som realiserat sin dröm, tagit steget att bli egen företagare, startar upp verksamheten men inte fullt etablerat sig, fortfarande är i en kritisk fas i företagandet och där prissumman gör en skillnad i vardagen. Företaget ska vara 1-5 år gammalt.