Ta chansen!

Nyforetagarcentrum_216x175

KURSERBJUDANDE med start i januari 2017.

Ger du ditt företag den chans du är värd?
Erbjudande till dig:
· Fler kunder skall välja dig
· Du får hjälp att räkna hem fler affärer
· Mer trygghet och mindre risk
· Tillsammans med andra förstärks och förnyas strategierna
· Full fart i företaget
Engagerat, kul och kreativt arbetar vi gemensamt med konsten att nå marknaden, att skapa ett bestående intryck och avtryck, sälja och ta rätt betalt, att vara lönsam, att inte vara ensam, att vårda företagets viktigaste kapital – dig som företagsledare och att hålla ångan uppe sedan också.
Kursen består av sex halvdagar (var 14.e dag) i workshopform + en föreläsning om försäljning på sen eftermiddag/kväll samt individuell coaching.
Förutom kunskap får du i workshopformen jobba med andra som är företagare. Gruppen bestå av 6-8 företagare, vilket ger nya infallsvinklar.
Erbjudandet är möjligt eftersom vi har fått medel från Sparbanksstiftelsen Gripen, vilket innebär att deltagaravgiften bara blir 1 900 kr + moms. Kursen startar i januari 2017.
Anmäl dig nu. Begränsat antal platser.
Maila oss: utveckla@drivaeget.com eller ring oss: Yvonne Fogelström 042 400 00 83 eller Guy Rambech 042 400 00 80.
Kursen äger rum hos NyföretagarCentrum Skåne Nordväst, Kolmätargränden 11, Helsingborg.
Tidigare deltagare har sagt: ”att fokusera på sin affärsidé, hålla den levande och utveckla den över tiden ”, ”att våga tro på sig själv och stå upp för sin affärsidé”, ”från dag ett en fantastisk gruppdynamik medhögt i tak och fullt förtroende och respekt för varandras företagade och personligheter”, ”en givande kurs med proffsigt och tufft ledarskap – det är då det händer saker.

Publicerat: november 18, 2016