ateljelena-fotograf-business-srgb-34

Starta företag

Har du bestämt dig för att starta företag?
Hos nedanstående aktörer får du hjälp att planera och komma igång med ditt företag. Till exempel att välja företagsform, företagsnamn, skapa en affärsplan och registrera ditt företag.

Ängelholms Näringsliv

Vi är en stödjande part vid nyetableringar och medverkar till befintliga företags utveckling. Vi på Ängelholms Näringsliv hjälper dig till rätt kontakter inom kommunen, söka lokal eller mark och att hitta rätt nätverk som passar dig och ditt företag. Kontakta oss på info@engelholm.com

Nyföretagarcentrum

För dig som vill starta företag.
Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv starta-eget rådgivning, coaching och mentorskap tillsammans med ett stort aktivt nätverk inom näringslivet.
Läs mer på Nyföretagarcentrums hemsida där du kan hitta information om hur du går till väga för att lyckas med dina drömmar och få vidare stöd och vägledning.

Region Skåne
Region Skånes sida Startadrivautveckla.skane.com – är ett digitalt verktyg för entreprenörer och företagare i Skåne. Satsningen görs för att stötta företagande och innovation i regionen.

Mittföretag.com

Är en sida för alla er som vill starta eget. Sajten www.mittforetag.com – är kostnadsfri – har massor av konkreta guider och verktyg som alla företagare har stor nytta av.

Verksamt.se

Verksamt.se finns för dig som vill starta företag, driva företag eller för dig som vill utveckla ditt företag vidare. Webbplatsen är resultatet av ett gemensamt arbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Webbplatsen är gjord för att underlätta den process som du som företagare befinner dig i. Ett sätt är att underlätta med information och blanketter som ska fyllas i. Istället för att besöka olika webbsidor för att exempelvis få information gällande registrering av ett företag finns nu allting samlat på verksamt.se

Frilans Finans

Fakturera utan att ha eget företag!
Frilans Finans är en organisation vars uppdrag är att möjliggöra det för dig att tjäna pengar på ett roligt och inspirerande sätt. Du betalar endast 6 % av det du fakturerar till din uppdragsgivare. Läs mer

Under Utveckla ditt Företag hittar ni fler organisationer som kan vara behjälpliga. Läs mer

Nyhetsarkiv >>